search

Als je je hond voor het eerst NUTROTM voert of zijn eten moet veranderen, dan raden we aan om over een periode van 6 dagen steeds grotere hoeveelheden van het nieuwe voer door zijn oude voer te mengen.

 

Waarom bevelen we deze gids aan? Het spijsverteringsstelsel van je hond kan gevoelig zijn voor veranderingen in zijn eetgewoonten. Door zijn voeding beetje bij beetje te mengen, kan je hond makkelijker aanpassen aan het licht verteerbare en gezonde NUTROTM-voer. Met een overgangsperiode van 6 dagen blijft het ongemak van een plotse verandering in de voeding van je hond beperkt.

TIPS
VAN NUTROTM

WIJ GELOVEN

DAT FEED CLEAN BETEKENT DAT ONZE HONDEN HET BESTE KRIJGEN

Simple

PUUR

Met liefde bereide recepten, boordevol smaak en rijk aan voedingsstoffen. Gemaakt zonder GMO's. Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen. Geen mais, tarwe of zuivelproducten.

Purposeful

BEWUST

Duidelijke etiketten. Elk ingrediënt heeft een duidelijke voedingsfunctie en is makkelijk herkenbaar. Hoogwaardige dierlijke eiwitten vormen het hoofdingrediënt.

Trustworthy

BETROUWBAAR

Afkomstig van betrouwbare Europese leveranciers en bereid in erkende Europese installaties, onderworpen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidscontroles.

Cookie-Instellingen