LIMITED INGREDIENT Adult hondenvoeding Zalm

LIMITED INGREDIENT DROOGVOEDING LIMITED INGREDIENT Adult hondenvoeding Zalm

availability

VERKRIJGBAAR IN 1,4kg - 9,5kg

LIMITED INGREDIENT Adult hondenvoeding Zalm

NUTRO™ LIMITED INGREDIENT Diet is een gevarieerd assortiment hypoallergene voeding, samengesteld uit de minimale hoeveelheid ingrediënten die nodig is voor een gezonde voeding (maximaal 10 bestanddelen). Bovendien bevatten de producten geen eiwitten en granen die allergische reacties veroorzaken. Geef uw hond de eerste natuurlijke voeding met minder dan 10 ingrediënten. NUTRO. FEED CLEAN.™

benefit icon

EIWITRIJK

benefit icon

GRAANVRIJ

benefit icon

Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten

benefit icon

HEERLIJKE SMAAK

INGREDIËNTEN

Gedroogd zalmeiwit (26%), erwtenzetmeel, gedroogde aardappel, linzen, erwteneiwit, koolzaadolie, mineralen, zonnebloemolie, plantaardige aroma's, rozemarijnextract.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN (%)

Eiwitten 30.40 %
Vetgehalte 10.89 %
Anorganisch materiaal 9 %
Ruwe vezels 1.80 %
Vochtgehalte 0 %

VOEDINGSADDITIEVEN

Vitamine A 10710 IU
Vitamine D3 1181 IU
Kopersulfaat, pentahydraat 17.4 mg
Mangaansulfaat, monohydraat 17.1 mg
Kaliumjodide 4.40 mg
Natriumseleniet 0.30 mg
Zinksulfaat, monohydraat 49 mg

LIMITED INGREDIENT

NUTRO™ LIMITED INGREDIENT hondenvoeding is gemaakt van maximaal 10 ingrediënten, plus vitaminen en mineralen. Onze recepten zijn hypoallergeen, doordat deze bereid zijn met 1 unieke bron van dierlijk eiwit en zonder granen. Onze LIMITED INGREDIËNT voeding is daarom geschikt voor honden met een gevoelig spijsverteringssysteem. In het kader van onze NUTRO FEED CLEAN™, kleur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen. Onze LIMITED INGREDIËNT voeding helpt honden met een overgevoeligheid een lang en actief leven te leiden. NUTRO™ LIMITED INGREDIENT is voeding waar honden gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN™.

image

VOEDINGSADVIES

Dit zijn de aanbevolen voedingshoeveelheden op basis van het ideale lichaamsgewicht voor volwassen honden van verschillende gewichtscategorieën. Er kunnen sterke verschillen zijn in de hoeveelheid energie die honden nodig hebben. Pas de hoeveelheid voeding aan om je hond op zijn ideale gewicht te brengen of te houden. Zorg ook steeds voor vers drinkwater, geef de hond voldoende kans om te bewegen en ga regelmatig naar de dierenarts. Droog of licht bevochtigd opdienen. Om de hondenvoeding vers te houden raden wij aan de zak zorgvuldig af te sluiten en te bewaren op een droge, koele plek.

 • 2. DAGELIJKS VOEDINGSADVIES

  Missing Icon Here

  DROOGVOEDING

  0g

  DROOGVOER EN NATVOER

  +

  0*

  Divided into - meals

Droogvoeding

Een hond van 10 kg heeft 145 g per dag nodig, een hond van 15 kg 200 g per dag, een hond van 20 kg 250 g per dag, een hond van 25 kg 295 g per dag en een hond van 30 kg 335 g per dag.

Aanbeveling

Zorg voor een overgangsperiode, stem de hoeveelheid voeding af aan de behoefte van je hond en verdeel deze in maaltijden. Voor meer informatie bel onze servicelijn. Voorzie je hond steeds van vers water. Bewaren in een afgesloten, koele en droge ruimte.

= 394 kcal