GRAIN FREE MEDIUM ADULT LIGHT HONDENVOEDING MET LAM

GRAIN FREE DROOGVOEDING GRAIN FREE MEDIUM ADULT LIGHT HONDENVOEDING MET LAM

availability

VERKRIJGBAAR IN 9,5KG

GRAIN FREE MEDIUM ADULT LIGHT HONDENVOEDING MET LAM

NUTRO GRAIN FREE™ Light Adult droogvoer met lam voor honden bevat geen granen en heeft lamsvlees als hoofdbestanddeel, waardoor het voor vele honden licht verteerbaar is. Dit recept bevat 20% minder vetten.
In het kader van onze NUTRO FEED CLEAN™-filofosie zorgen wij voor pure, bewuste en betrouwbare recepten zonder GMO bestanddelen. Daarnaast bevatten onze recepten ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen.
NUTRO GRAIN FREE™ is droogvoer waar honden gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN™.

benefit icon

EIWITRIJK

benefit icon

GRAANVRIJ

benefit icon

Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten

benefit icon

HEERLIJKE SMAAK

INGREDIËNTEN

Gedehydrateerde lamsproteïnen (14%), gedehydrateerde gevogelteproteïnen (kip, gans, eend), erwtenzetmeel, linzen, eiwitten uit runderkanen, gedroogde bietenpulp, gevogeltevet, tapiocazetmeel, kalkoenleverextract, gedroogde kalkoeneiwitten, erwteneiwitten, mineralen, zonnebloemolie, rozemarijnextract.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN (%)

Eiwitten 36.0 %
Vetgehalte 14.0 %
Anorganisch materiaal 10.0 %
Ruwe vezels 2.44 %
Vochtgehalte 0 %

VOEDINGSADDITIEVEN

Vitamine A 10370 IU
Vitamine D3 1144 IU
Kopersulfaat, pentahydraat 14.0 mg
Mangaansulfaat, monohydraat 34.2 mg
Kaliumjodide 3.50 mg
Natriumseleniet 0.27 mg
Zinksulfaat, monohydraat 97 mg

GRAIN FREE

NUTRO GRAIN FREE™ droog hondenvoeding wordt gemaakt met hoogwaardige dierlijke eiwitten als hoofdingrediënt en bevat geen granen. Voor veel honden draagt deze uitstekende combinatie bij tot een betere spijsvertering en vermindert zo het risico op een voedingsallergie.
Met dierlijke eiwitten als belangrijkste bestanddeel hebben deze recepten een uitstekende smaak. Bovendien bevatten verscheidene recepten ook verse kip.
In het kader van onze NUTRO FEED CLEAN™, kleur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen. Onze NUTRO GRAIN FREE™ droogvoeding biedt honden wat ze nodig hebben voor een gezond en actief leven.
NUTRO GRAIN FREE™ is droogvoeding waar honden gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN™.

image

VOEDINGSADVIES

Dit zijn de aanbevolen voedingshoeveelheden op basis van het ideale lichaamsgewicht voor volwassen honden van verschillende gewichtscategorieën. Er kunnen sterke verschillen zijn in de hoeveelheid energie die honden nodig hebben. Pas de hoeveelheid voeding aan om je hond op zijn ideale gewicht te brengen of te houden. Zorg ook steeds voor vers drinkwater, geef de hond voldoende kans om te bewegen en ga regelmatig naar de dierenarts. Droog of licht bevochtigd opdienen. Om de hondenvoeding vers te houden raden wij aan de zak zorgvuldig af te sluiten en te bewaren op een droge, koele plek.

 • 2. DAGELIJKS VOEDINGSADVIES

  Missing Icon Here

  DROOGVOEDING

  0g

  DROOGVOER EN NATVOER

  +

  0*

  Divided into - meals

Droogvoeding

Een hond van 10 kg heeft 115 g per dag nodig, een hond van 15 kg 155 g per dag, een hond van 20 kg 195 g per dag, een hond van 25 kg 230 g per dag en een hond van 30 kg 260 g per dag.

Aanbeveling

Zorg voor een overgangsperiode, stem de hoeveelheid voeding af aan de behoefte van je hond en verdeel deze in maaltijden. Voor meer informatie bel onze servicelijn. Voorzie je hond steeds van vers water. Bewaren in een afgesloten, koele en droge ruimte.

= 372 kcal

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VARIANTEN