Zoek

Wat zoek je precies?

het evenwicht tussen maaltijden en snacks

Ook wanneer je je hond een snoepje geeft, is het van belang hem zo veel mogelijk natuurlijke bestanddelen aan te bieden, net zoals tijdens zijn gewone maaltijden. Bij The Nutro ™ Company denken we dat natuurlijke voeding veiliger, gezonder en lekkerder is, en dat geldt dus ook voor koekjes en snacks.

HET EVENWICHT TUSSEN MAALTIJDEN EN SNACKS

Een kwestie van evenwicht

Het kan verleidelijk zijn je hond op snoepjes of koekjes te trakteren als beloning of gewoon als tussendoortje, maar het is van belang om zijn inname van calorieën onder controle te houden en te zorgen voor een evenwichtige mix van vetstoffen, eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. De meeste van deze stoffen krijgt hij al via zijn voeding, maar af en toe een snack doet hem heus geen kwaad en kan zelfs bevorderlijk zijn om de band met je hond aan te halen en hem gelukkig te maken.

Om te vermijden dat je hond te veel snoepjes krijgt, moet je als algemeen principe voor ogen houden dat maximaal 10 procent van zijn dagelijkse calorie-inname van snoepjes mag komen. Je kunt dit controleren aan de hand van de etiketten op zijn voer en op de verpakking van de snoepjes.

Selecteer een retailer

Nutro brand imagery